1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. musiikkikeikat

Mervi Ala keikkailee laajalla ohjelmistolla

Lieksalainen laulaja Mervi Ala on ottanut ohjelmistoonsa nyt myös englanninkieliset laulut. Keikkasettiin kuuluu noin 1300 eri laulua taustanauhojen säestyksellä. Myös keikkailualue laajenee Pohjois-Karjalasta Etelä-Suomeen.

Kuva: Mikko Tirkkonen

Viime helmikuussa esikoisalbuminsa Meidän tie julkaissut Mervi Ala on jälleen pistäytynyt levytysstudiossa. Tuloksena on single, joka sisältää Dingo-potpurin ja Mikko Tirkkosen säveltämän ja sanoittaman Our Sunday -biisin.

- Levylle piti tulla alunperin suomalainen biisi Dingon lisäksi, mutta ajattelin sittenkin kokeilla englanninkielistä kappaletta. Dingo taas oli kova juttu jo pikkutytöstä alkaen ja jo silloin ajattelin joskus laulavani heidän biisejään. Tämä potpuri kertoo tavallaan elämäntarinan nahkatakkisesta tytöstä kerjäläisten valtakuntaan, kertoo Mervi singlen kappaleista.

Nyt ilmestynyt single on tarkoitettu radiopromootiokäyttöön ja on näyte Mervi Alan uudesta monipuolisemmasta musiikkilinjasta.

- Näinä aikoina pitää olla monipuolista musiikkia, niin keikoilla kuin levyilläkin. Katsotaan millaisen vastaanoton nämä kappaleet saavat radioissa ja ihmisten mielissä. Jos tuntuu olevan menekkiä, niin teen tällaista musiikkia lisää, sanoo Mervi uuden singlen tavoitteista.