1. yle.fi
  2. Uutiset

"HPK:n Rindell pitäisi vapauttaa tehtävistään"

- HPK:n päävalmentaja Harri Rindell pitäisi vapauttaa tehtävistään, lataa hämeenlinnalainen kiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen. HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela väittää, ettei Rindellin asemasta ole seuran sisällä edes keskusteltu. Budjettiin sopivia pelaajia etsitään yötäpäivää.

urheilu
Risto Korpela.
- Sellaisesta me ei olla edes keskusteltu, kuittaa Risto Korpela keskustelun päävalmentaja Harri Rindellin mahdollisesta erottamisestaKari Mustonen / Yle

- Niin rajulta, kun tää tuntuukin omasta kurssikaverista sanoa, niin kyllä Harri Rindell pitäisi vapauttaa tehtävistään, se vapauttaisi uusia energioita, sanoo hämeenlinnalainen kiekkoguru Petteri Sihvonen.

HPK:n sairastuvan väliluku lisääntyi mahdollisesti jopa neljällä uudella pelaajalla tiistaisen Ässät-ottelun jälkeen. Hämeenlinnalaisjoukkue on ottelutaulukossa toiseksi viimeisenä.

Sihvosen mukaan vika ei ole Harri Rindellissä itsessään, vaan HPK:ssa, "koska kaupungissa on tehty väsynyttä jääkiekkoa vuoden 2006 mestaruuden jälkeen."

Sihvosen mielestä Harri Rindellin ei ole onnistunut ottamaan HPK:n nykykokoonpanosta kaikkea irti. Hänestä ritaripaidoilla olisi eväät olla likipitäen Saipan tasoinen joukkue.

-Nyt näen, että HPK:n pelaaminen on liian löyhästi ohjeistettua, Sihvonen lataa.

HPK:n toimistolla palavat valot

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela ja pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen ovat valvoneet HPK:n toimistolla viimeiset kaksi viikkoa. Budjettiin sopivia vahvistuksia on yritetty löytää, mutta ilman tulosta. Kalliita supermiehiä olisi kyllä tarjolla.

Avaisiko Harri Rindellin lähtö lukkoja joukkueessa?

- Sellaisesta me ei olla edes keskusteltu, kuittaa Risto Korpela keskustelun valmentajan vaihdosta.

Korpela myöntää, että HPK:hon tuli tehtyä vääriä pelaajahankintoja. Nyt seura on valmis tekemään kauppoja toiseenkin suuntaan. Haussa on keskushyökkääjä, toinenkin hyökkääjä ja jopa puolustaja. Maalivahteja ei sen sijaan aiota vaihtaa.

Lähteet: YLE Häme

Lue seuraavaksi