Maailmanlopun ennustuksia

Maailmanloppu ennustukset ovat kovaa kamaa. Juuri nyt elämme erään ennustuksen mukaan tuomiopäivän aattoa. Suunvuorossaan Heikki Ahonen palkkaa ateisteja ja tarjoaa palveluja huomiseen tempaukseen valmistautuville uskoville.

Suunvuorot
Heikki Ahonen
YLE

Maailmanloppu tulee huomenna! Ainakin jos on uskominen amerikkalaiseen radiosaarnaaja Harold Campingiin. Campingin mukaan kaikki tulevat itkemään, koska he tietävät, että muutaman tunnin kuluessa tuomio ja loppu tulee heidän kaupunkiinsa. Saarnaajan mukaan tapahtuma on kauhukertomus, jolla on valtavat mittasuhteet.

Tämä päivä on perjantaina 21. lokakuuka 2011. Siis huomenna. Camping ei olekaan mikään eilisen teeren poika. Hän on jo kokenut maailmanlopunennustaja. Takana on jokunen pieleen mennyt ennustuskin. Maailman piti tuhoutua jo vuonna 1994 ja viime keväänä tuhannet saarnaajan seuraajat valmistautuivat tuomiopäivään 21. toukokuuta. Sinä päivänä Jumalan oli määrä temmata uskovaiset pois maapallolta ja viiden kuukauden kuluttua maailma loppuisi. Ihmiset lahjoittivat omaisuuttaan pois ja jättivät työpaikkansa valmistautuessaan tempaukseen.

Uskovien tempaus on tuttu teema Raamatun lukijoille. Iso kirja puhuu tästä tulevaisuuden tapahtumasta, jossa elävät uskovat ja kuolleet vanhurskaat temmataan maapallolle palaavaa Jeesusta vastaan. Uskomattomat jäävät tänne kärvistelemään kaikenlaisessa tapahtumaa seuraavassa inhottavuudessa.

Olen kuullut, että Camping olisi laskenut toukokuun tempaukseen mahtuvan mukaan 200 miljoonaa ihmistä. No, mitään ei tapahtunut. Nyt tarkistuslaskelmien jälkeen Harold Campling on asettanut uudeksi päiväksi huomisen perjantain. Edellisen ennustuksen toteutumatta jäämiseen pettyneille Camping on selvittänyt tempauksen kuitenkin tapahtuneen 21. toukokuuta. Se oli vaan luonteeltaan henkinen, joten sitä ei pystytty havaitsemaan inhimillisillä aisteilla.

Kun uskovat temmataan ylös, niin mitäs eläimille tapahtuu? Nyt lupaan työllistää yhden ateistin ja tarjota uskovaisille palveluita!!!!! Eli: Palkataan työtön ateisti eläintenhoitajaksi.

Ja sitten uskovaisille, jotka valmistautuvat huomiseen tuomiopäivään: Varmista, että lemmikilläsi ovat asiat hyvin vielä silloinkin, kun et itse enää ole maapallolla huolehtimassa Murrestasi tai Misustasi. Huokealla usean 7000 euron korvauksella lupaamme huolehtia lemmikkisi hyvinvoinnista sen elämän päättymiseen asti!

Uskokaa tai älkää, näillä argumenteilla ja mainoslauseilla joku yrittelijäs ateisti tienasi toukokuussa oikeasti tilin!

Lähteet: YLE Lahti