1. yle.fi
  2. Uutiset

Kiista kontista lipunmyyntikohun syynä

Turun Palloseuran ja Interin kannattajien välisen lipunmyyntikiistan syynä on Inter-kannattajien kiusanteko. Interiläiset maalasivat kesäkuun paikallisottelun aikaan TPS:n tarvikekontin sinimustaksi. TPS poisti faneille kuuluvan lipunalennuksen tämän vuoksi. Toimitusjohtaja Marco Casagrande lupaa, että etu palautuu, kun interiläiset maalaavat kontin uudelleen mustaksi.

Turun Palloseura (jalkapallo)
FC Interin väreihin maalattu kontti Kupittaan stadionin edustalla.
FC Interin väreihin maalattu kontti Kupittaan stadionin edustalla.YLE / Sami Tammi

- Olemme ilmoittaneet kontin maalaamisesta myös poliisille, mutta vieläkään kontti ei ole vaihtanut väriä. Kun interiläiset maalaavat kontin mustaksi, voimme aloittaa neuvottelut fanien etujen palauttamisesta, kertoo Casagrande.

TPS ja Inter kohtaavat keskiviikkoiltana toisensa jalkapalloliigan paikallisottelussa kolmannen kerran tällä kaudella. Kaksi kertaa isäntäseurana on ollut TPS ja kerran Inter.

FC TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande odottaa kuitenkin keskiviikkona kaiken sujuvan rauhallisesti. Paikallisotteluissa järjestysmiehiä on aina tavallista enemmän ja poliisi on myös paikalla. Lippuja tapahtumaan on myyty jo 4500.

Interin fanit ovat ostaneet lippuja sattumanvaraisesti ympäri katsomoa. Fanit ovat kuitenkin lähetetelleet toisilleen viestejä, joissa heitä pyydetään siirtyvät ottelun aikana fanikatsomoon.

Ottelusta odotetaan kiihkeää myös kentällä. Pisteiden saaminen on tärkeää molemmille joukkueille mitalitaiston kannalta.

Lähteet: YLE Turku

Lue seuraavaksi