Kallion johtajuus kiinnosti kahta

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion johtajan paikka kiinnostaa harvoja hakijoita. Hakuaika päättyy maanantaina. Tähän mennessä tehtävään on tullut vain kaksi hakemusta.

johtajuus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion johtajuus on kiinnostanut kahta hakijaa. Hakuaika päättyy maanantaina, 31. päivä lokakuuta.

- Tiedusteluja on tullut eri puolilta Suomea. Hakemuksia voi vielä saapua, arvioi vt. johtaja, hyvinvointipalvelujohtaja Jarmo Kivimäki, joka ei ole hakenut virkaa.

Kuntayhtymän hallitus arvioi tilannetta ensi torstaina, 3. päivä marraskuuta. Kuntayhtymä Kallio aloitti uuden johtajan hakuprosessin syyskuussa.

Henkilöristiriitojen vuoksi kuntayhtymä Kallion johtajan paikalta pois siirretylle Anne Knaapi-Lammiselle maksettiin jättierorahat eli kahden ja puolen vuoden vuosipalkkaa vastaava korvaus, runsaat 260 000 euroa. Erimielisyydet Kallion johtamistavasta kärjistyivät loppuvuonna 2010 lääkäreiden joukkoirtisanoutumiseen, jonka jälkeen yhtymän johtoa päätettiin vaihtaa.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tarjoaa sosiaali- ja terveyspalveluita Alavieskan, Sievin, Ylivieskan ja Nivalan asukkaille.

Lähteet: YLE Oulu