1. yle.fi
  2. Uutiset

Kemiläislaulajasta tuli iskelmäprinsessa

Ylitorniolta lähtöisin oleva, nykyisin kemiläistynyt laulaja Sari Hamari menestyi viikonloppuna järjestetyssä Iskelmäkaraokekilpailussa. Hamari tuli kisassa toiseksi omassa sarjassaan ja hänet kukitettiin iskelmäprinsessaksi.

viihdemusiikki
Sari Hamari
Kemiläistynyt laulaja Sari Hamari menestyi viikonloppuna iskelmäkisassa, johon haettiin laulajia ympäri Suomen.YLE / Laura Holappa

Hamari on omien sanojensa mukaan jättänyt musiikin vähemmälle harrastamiselle muutaman viime vuoden aikana. Tosin ehti hän osallistua tuona aikana myös Tangomarkkinoiden esikarsintaankin, mutta muuten laulaminen on jäänyt vähemmälle.

Iskelmäkaraokekilpailuun hän lähti puolison houkuttelemana, ja selvisi isossa kisassa melkein voittajaksi asti.

- Nyt se innostus sitten taas tuli. Aivan upea tunne laulaa ja muistaa, että tätä minä haluan tehdä, Hamari hehkuttaa.

Laulaminen antaa paljon

Energisellä ja iloisella laulajalla on monta rautaa tulessa. Hamarilla on kotona kaksi pientä lasta ja yksi teini-ikäinen ja lisäksi hän pyörittää omaa yritystä. Vielä tämän vuoden aikana hän on avaamassa karaokeravintolaa Koivuharjulla, mikä teettää luonnollisesti paljon töitä.

- Nythän tämän voiton myötä tulee automaattisesti sinkun teko eteen, mutta niin paljon on näitä muita hommia, että se menee väkisinkin ensi vuoden puolelle, Hamari kertoo.

Kiireistä huolimatta Hamari pitää kiinni rakkaasta harrastuksestaan laulamisesta.

- Olen huomannut, että kyllä se antaa ihan valtavan paljon, vaikka raskasta onkin. Sitä jaksaa arjessakin ihan eri tavalla, kun välillä pääsee tekemään musiikkia, Hamari hymyilee.

Hamarilta on ilmestynyt aiemmin kaksi singleä, Tornio tai Amsterdam ja Unelmien siivet.

Lähteet: YLE Perämeri

Lue seuraavaksi