Leipätehtaan avustustapahtumasta iloinen mieli

Leipätehtaan toimintakeskuksessa oli katettuna leipää myös kotiinviemisiksi, kun ADRA Finland säätiön avustustapahtuma rantautui paikkakunnalle. Vapaaehtoisjärjestön vähävaraisille tarkoitettu "Iloinen mieli" -tapahtuma on toteutettu yhdessä Kemin adventtiseurakunnan kanssa.

lahjoitukset
Kotimaan työn vastaava Leena Sund ADRA Finland säätiöstä on hyvillään paikallisten kauppiaiden lahjoituksista.YLE / Kati Siponmaa

ADRA Finlandin kotimaan työn vastaava Leena Sund kertoo ADRAn välittävän humanitääristä apua niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

- Olemme nyt kiertämässä Peräpohjolaa. Kemistä jatkamme Tornioon, jossa vastaavanlainen tapahtuma on keskiviikkona, Sund vinkkaa.

Leena Sund ei ole kiertueella yksinään, vaan mukanaan hänellä on vapaaehtoisista koostuva 8 hengen tiimi. Myös avustuspaikkakunnilta on löytynyt talkooväkeä tilaisuuksia järjestämään.

ADRA jatkaa Adventtikirkon avustuspalvelu ADAn toimintaa, jonka historia alkaa jo vuodesta 1968. Maanantaina puoliltapäivin alkavaan Kemin tapahtumaan odotettiin noin 400 kävijää.

Lähteet: YLE Perämeri