1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kouvola

Tänään Nenäpäivää vietetään lippaiden ja musiikin merkeissä

YLE Kymenlaakso osallistuu tänä vuonna Nenäpäivään lipaskeräyksellä Kotkassa ja Kouvolassa. Kouvolan Hansakeskuksessa esiintyvät Jussi Raittinen ja kouvolalainen The Secrets -yhtye. Kotkassa kauppakeskus Pasaatissa hanuristi Kalle Kurvinen soittaa yleisön toivemusiikkia.

Kouvola
Nenäpäivätoimittaja Katariina LuomaYLE / Maija Tuunila

Kotkassa lipaskerääjät ovat liikkeellä Jumalniemessä K-citymarketissa sekä Kotkansaarella kauppakeskus Pasaatissa. Aamupäivällä Pasaatissa klo 10-12 punanenäisten lipaskerääjien joukosta voi bongata vuoden 2008 Tangokuninkaan Jukka Hallikaisen. Päivän aikana lippaan takaa löytyy myös näyttelijä Jaana Saarinen.

Jukka on Kymenlaakson Radion lähetyksessä jo vähän ennen kymmentä kertomassa mielenkiintoisia asioita liittyen Miehikkälään.

Hanuristi, vuoden -96 Kultainen harmonikka -voittaja Kalle Kurvinen soittaa Pasaatissa klo 12-13. Yleisö voi toivoa häneltä kappaleita!

Kouvolassa Jussi Raittinen ja The Secrets

Kouvolassa lipaskerääjiä löytyy sekä Hansakeskuksesta että automarket Prismasta. Hansakeskuksessa kuullaan myös kovan luokan rautalankaa. Jussi Raittinen saapuu esiintymään kauppakeskukseen puolilta päivin.

Kouvolalainen The Secrets -rautalankayhtye esiintyy Hansakeskuksessa iltapäivällä.

Sekä Jussi Raittisen että The Secrets -yhtyeen tunnelmia kuulet tietysti myös Kymenlaakson Radion lähetyksissä.

YLE Kymenlaakson Nenäpäivän lipaskeräyksessä auttamassa myös Kouvolan Mieskuoro, SPR:n Kouvolan osasto, LC Kouvola Iiris ja LC Kotka Keisarinna.

Lähteet: YLE Kymenlaakso