Vanhemmat konstaapelit Kamppi ja Reunanen tuovat Hämeenlinnan yöt telkkariin

Hämeenlinnalaispoliisit Hannu Kamppi ja Jussi Reunanen nousevat Kanta-Hämeen poliisilaitoksen tosi-tv-tähdiksi kun Poliisit-ohjelmasarja alkaa pyöriä ruuduissa tammikuussa 2012. Hämeenlinna pääsi uutena kaupunkina mukaan kahdeksan paikkakunnan joukkoon, jossa sarjaa kuvataan.

Poliisit (tv)
Hämeenlinnalaispoliisit Hannu Kamppi ja Jussi Reunanen nousevat Kanta-Hämeen poliisin mannekiineiksi ensi vuoden alussa jatkuvassa Poliisit- tosi-tv -sarjassa.Nelonen Media

Jim-kanavan Poliisit-sarjaan on kahdeksan kuvauspaikkakunnan joukkoon päässyt tällä kertaa myös Hämeenlinna. Sarja kuvaa virkavallan arkea poliisipartioiden kautta. Hämeenlinnan elämää seurataan vanhempien konstaapelien Hannu Kampin, 33, ja Jussi Reunasen, 31, mukana.

Hannu Kamppi aloitti virkauransa nuorempana konstaapelina 11 vuotta sitten Riihimäen poliisissa. Kamppi mietti uraansa upseerin ja poliisin välillä ja kallistui lopulta poliisin työn suuntaan. Häntä innostivat käsillä tekemisen mahdollisuus sekä miehekkäältä vaikuttanut työ ihmisten parissa.

Ylikonstaapelin perheeseen kuuluvat vaimo ja 4-vuotias poika sekä kaksi sijoituslasta. Maatilalla on perheen lisäksi kaksi hevosta, kaksi koiraa, pupujusseja, kanoja sekä kukkoja.

Reunanen kuntoilee ja paukuttaa konsolipelejä

Kanta-Hämeen poliisilaitoksen palveluksessa vanhempana konstaapelina vuodesta 2005 lähtien toiminut Jussi Reunanen on paljasjalkainen hämeenlinnalainen.

Poliisiksi Reunanen lähti siskonsa ja nykyisen vaimonsa innostamana. Reunanen arvostaa työssään sitä, että vaikka työtehtävät ovat tuttuja, on työpäivien sisältö joka päivä erilainen asiakkaiden vaihtuessa.

Vapaalla ylikonstaapeli kuntoilee, pelaa salibandya, katselee elokuvia ja hakkaa konsolipelejä.

Perheeseen kuuluvat 6-vuotias tytär ja 3-vuotias poika.

Jussi Reunasen osallistuminen Poliisit-sarjaan tuli kuulemma vaimoa lukuun ottamatta täysin yllätyksenä lähipiirille.

Lähteet: YLE Häme