Pertti Huuskonen yliopiston asiantuntijaksi

Technopoliksen entinen toimitusjohtaja Pertti Huuskonen aloittaa työt liike-elämän neuvonantajana Oulun yliopiston taloustieteiden tiedekunnassa. Hän osallistuu jatkossa myös kurssiopetukseen.

Technopoliksen pitkäaikainen toimitusjohtaja Pertti Huuskonen aloittaa Oulun yliopiston taloustieteiden tiedekunnassa (Oulu Business School) yliopisto-opettajan ja asiantuntijan tehtävissä. Huuskonen osallistuu jatkossa kattavasti eri koulutusohjelmien kurssiopetukseen ja on liike-elämän neuvonantajana mukana tiedekunnan kehittämistyössä.

- Oulu Business Schoolin tavoitteena on entisestään vahvistaa opintojen työelämälähtöisyyttä ja lisätä liike-elämäyhteistyötä tiedekunnan kaikessa toiminnassa. Huuskosen tarjoama opetus ja hänen tehtävänsä opetuksen ja muun toiminnan suunnittelu- ja kehittämistyössä ovat tärkeä osa tätä kehityspolkua, dekaani Petri Sahlström toteaa.

Pertti Huuskonen työskenteli Technopolis Oyj:n toimitusjohtajana vuosina 1985-2008 ja on toiminut yhtiön hallituksen puheenjohtajana syyskuusta 2008 lähtien. Huuskonen on myös LapTi-Invest Oy:n ja Lunacon Oy:n hallituksien puheenjohtaja. Ensimmäisen yrityksensä VaKoTe Oy:n hän perusti 23-vuotiaana Linnanmaan kampuksella Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan neljännen vuosikurssin teekkarina.