Keski-Suomen kansanedustajien haastattelutunti uudistuu

Ennen joulua maakunnan parlamentaarikkoja tentataan ajankohtaisista asioista YLE Radio Keski-Suomen uudistuneessa haastatteluohjelmassa. Maanantai-iltapäivään sijoittuvassa ohjelmassa on mukana aiempaa enemmän kansanedustajia, ja lähetysaikaakin on pidennetty. Kello 15:n uutisten jälkeen käynnistyvällä tunnilla edustajilta kysytään myös kuuntelijoiden lähettämiä kysymyksiä.

kansanedustajat

YLE haastattelee nyt siis isomman joukon maakunnan kansanedustajia samalla kertaa. Ensimmäinen ohjelma lähetetään 14. marraskuuta, jolloin viisi keskisuomalaista kansanedustajaa istahtaa YLE Keski-Suomen radiostudioon suoraan lähetykseen maanantaina iltapäivällä.

Ajankohtaisista asioista ovat tuolloin keskustelemassa Anne Kalmari ja Mauri Pekkarinen (kesk.), Eila Tiainen (vas.), Kauko Tuupainen (ps.) ja Henna Virkkunen (kok.).

Tunnin aikana tuskin voi välttyä Euroopan talouskriisiltä tai kuntauudistukselta, mutta muitakin aiheita toki käsitellään.

Mitä sinä haluat maakunnan kansanedustajilta kysyä? Lähetä kysymyksesi joko sähköpostitse rks2@yle.fi tai jätä kysymys tämän artikkelin kommentteihin, me esitämme sen kansanedustajille - ja vastauksen kuulet YLE Radio Keski-Suomen taajuudella 14.11. alkaen klo 15.10.

Lähteet: YLE Keski-Suomi