1. yle.fi
  2. Uutiset

Heikki Hietanen jättää Kehken ja siirtyy Vierumäelle

Kehittämiskeskus Oy Hämeen toimitusjohtaja Heikki Hietanen siirtyy Vierumäen Country Clubin ja Suomen Urheiluopiston kannatusosakeyhtiön toimitusjohtajaksi. Hän jättää Hämeenlinnan seudun elinkeinoyhtiön toimitusjohtajan tehtävät vuodenvaihteessa.

Vierumäki
Kehittämiskeskus Oy Hämeen toimitusjohtaja Heikki Hietanen
YLE / Antti Ruonaniemi

Hietanen hoitaa loppuvuoden samanaikaisesti myös Vierumäen toimitusjohtajan tehtäviä.

- On ollut erittäin mielenkiintoista ja antoisaa olla mukana kehittämässä Hämeenlinnan seutukuntaa, joka on Suomen nopeimmin kehittyviä alueita. Aktiivinen elinkeinopolitiikka on mahdollistanut alueen nopean kehittymisen. Parhaillaankin on menossa ja suunnitelmissa lähes puolen miljardin edestä investointeja Hämeenlinnassa. Tätä aktiivista elinkeinopolitiikkaa on tärkeää jatkaa tulevaisuudessakin, sanoo toimitusjohtaja Heikki Hietanen.

Suomen Urheiluopisto on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus. Vierumäen yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on 38 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 300 työntekijää.

- Vierumäki on ainutlaatuinen paikka Euroopan mittakaavassakin arvioituna. Alueella on mahtavat kehittämismahdollisuudet. On todella mielenkiintoista tarttua tähän työhön ja haasteeseen, sanoo Hietanen.

Hietanen on vetänyt Kehkeä vasta pari vuotta. Kehken hallituksen puheenjohtaja Tapio Vekka harmittelee, että on seudun kannalta harmi, että Hietanen jättää tehtävänsä jo nyt.

- Muutos on aina mahdollisuus niin Vierumäelle kuin Hämeenlinnan seudullekin. Tehtävän vapautuminen antaa uusille ihmisille mahdollisuuden lunastaa paikkansa seudun kehittäjänä. Olen iloinen siitä panoksesta, jonka hän on tänne jo ehtinyt antaa, sanoo hallituksen puheenjohtaja Tapio Vekka.

Lähteet: YLE Häme

Lue seuraavaksi