Idols-tähtiä etsittiin Vaasassa

Vaasassa nähtiin tänään pitkä jono laulajan urasta haaveilevia, kun tv-ohjelma Idols järjesti koelaulutilaisuuden. Ensimmäistä kertaa Vaasassa järjestetty tapahtuma keräsi yliopistolle satoja laulajakandidaatteja Pohjanmaan maakunnista.

viihde
Idols-koelaulutilaisuus
Vaasassa järjestetty Idols-koelaulutilaisuus veti väkeä yliopistolle.YLE / Merja Siirilä

Useat laulukilpailuun pyrkijät sanoivat kuitenkin, että olivat odottaneet paikalle suurempaakin laulajien ryntäystä. Varhaisimmat jonottajat olivat saapuneet yliopiston alueelle aamukahdeksalta.

Monilla nuorista laulajista oli jo taustaa musiikin parista, joko bändeistä tai vaikkapa kuorolaulusta. Idolsiin lähtöä oli moni harkinnut jo monta vuotta. Nyt kun koelaulutilaisuus järjestettiin ensimmäistä kertaa Vaasassa, oli moni pohjalainen päättänyt lähteä näyttämään kykynsä.

- Kaverit ovat kannustaneet jo monta vuotta ja nyt kun pääsin armeijasta niin päätin lähteä kokeilemaan, kertoi eräs Lapualta tullut laulaja.

Kannustusjoukkoihin lähteneistä moni oli varma, että juuri oma kaveri on lahjakkain laulaja. Kannustajien tärkein tehtävä oli lievittää turhaa jännitystä ja pitää seuraa pitkien tuntien aikana ennen kuin tuotantoyhtiön edustajat ja tv-ohjelman juontajat päästivät laulajakokelaat sisään yliopiston päärakennukseen.

Lähteet: YLE Pohjanmaa