1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. asiakastiedot

Agromaster maakunnan vahvin yritys

Suomen Asiakastieto on valinnut Etelä-Karjalan vahvimmaksi yritykseksi tänä vuonna lemiläisen Agromaster Oy:n. Perusteena ovat mm. kannattavuus ja vakavaraisuus, jotka eivät maakunnassa keskimäärin ole aivan valtakunnallista tasoa.

asiakastiedot
Agromaster Oy

Agromaster Oy on vuonna 1997 perustettu innovatiivinen pilkekoneita tekevä yritys, joka suunnittelee ja valmistaa kaikki koneensa kotimaassa.

Parikymmentä henkilöä työllistävä yritys kehittää tuotteitaan jatkuvasti asiakkailta saamiensa ideoiden ja kokemusten perusteella.

Noin puolet Agromasterin pilkekoneista menee vientiin, pääasiassa Norjaan, Ruotsiin, Viroon ja Saksaan.

Etelä-Karjalan 7 000 luokitellusta yrityksestä runsaat 11 prosenttia on saanut Asiakastiedolta vahvan luokituksen, mikä on hieman pienempi osuus kuin maan keskiarvo.

Päätoimialoista rakennusalan ja kuljetusliikkeiden luokitukset ovat Etelä-Karjalassa keskimääräistä korkeampia. Majoitus- ja ravitsemusalalla parhaita luokituksia on erittäin harvoilla yrityksillä.

Suomen Asiakastieto Oy:n analyysin mukaan Agromaster Oy on lyhyen notkahduksen jälkeen kasvattanut liikevaihtonsa ennätykselliselle yli 5 miljoonan euron tasolle. Toiminta on vahvasti kannattavaa ja yritys on erittäin vakavarainen.

Agromaster Oy on saanut Suomen Asiakastieto Oy:ltä parhaan mahdollisen luokituksen AAA. Asiakastieto palkitsee Maakuntien ja Suomen Vahvimmat nyt jo viidettä kertaa.

Lue seuraavaksi