Saulin ja Adamin tappelu saanut kansainvälistä huomiota

Idols-muusikko Adam Lambertin ja BB-voittaja Sauli Koskisen tappelu johti putkareissuun. Pasilan poliisitalon edustalla nähtiin torstai-iltapäivällä joukko toimittajia ja kuvaajia odottelemassa tappelupukareiden vapautumista kuulusteluista.

viihde
Pasilan poliisitalon edustalla nähtiin torstai-iltapäivällä joukko toimittajia ja kuvaajia odottelemassa tappelupukareiden vapautumista kuulusteluista.
YLE

lltalehden tietojen mukaan ravintola DTM:ssä suunsoitosta alkanut riita äityi nyrkkitappeluksi aamuyöllä kello neljän aikoihin. Helsingin poliisin mukaan Lambert olisi myös pahoinpidellyt ulkopuolisia henkilöitä.

Lambert ja Koskinen pidätettiin ja he viettivät yön putkassa, Lambert Pasilassa ja Koskinen Töölössä.

Poliisi on kuulustellut asianosaisia sekä Lambertia ja Koskista. Esitutkinnassa on selvinnyt, ettei kenellekään ole tullut vammoja eikä osapuolilla ole vaatimuksia toisilleen. Koska tapahtumista ei olisi seurannut sakkoa ankarampaa rangaistusta, asian tutkinta on lopetettu vähäisenä. Myöskään ulkomaalaispoliisi ei ryhdy yhdysvaltalaisen Lambertin osalta toimenpiteisiin.

Ärhentelyä aiemminkin

Ulkomaisilla nettifoorumeilla Lambertin fanit ovat suhtautuneet asiaan epäuskoisesti. Uutinen leviää kansainvälisessä mediassa muun muassa AP- ja Reuters-uutistoimistojen kautta.

Myös julkkisbloggari Perez Hilton on noteerannut sattumuksen: Hiltonin mukaan Lambert ja Koskinen tappelivat " gay bar Don't Tell Momman" edessä. Hiltonin mukaan pahinta on ollut se, että suomalainen media on kirjoittanut näkyvästi myös siitä, että Lambert olisi tapellut muidenkin kuin Koskisen kanssa.

New York Post-lehden mukaan Lambert on ärhennellyt julkisuudessa myös viime vuonna, jolloin hän hyökkäsi paparazzin kimppuun Miamissa. Lambert itse kiisti hyökkäyksen.

Tähti myös vähättelee torstain vastaisen yön tapahtumia Twitter-sivullaan ja antaa ymmärtää, että sopuun on päästy:

- Vankila + syyllisyys + lehdistö = otettu opiksi, hän kirjoittaa.

Lähteet: YLE Uutiset / Jussi Mankkinen