1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. tieto- ja viestintärikokset

Kuolonkolari, hevosensyönti ja tietomurto kiinnostivat vuonna 2011

YLE Pohjois-Karjalan nettisivujen luetuimmat jutut vuonna 2011 kertoivat kuolemiin johtaneesta kaahailusta, hevosen syömisestä ja tietomurrosta. Kärkipäästä löytyivät myös kulttuuriravintola, kulttiyhtye ja villikoirat.

tieto- ja viestintärikokset
YLE Pohjois-Karjalan nettisivu.
YLE

YLE Pohjois-Karjalan 10 luetuinta juttua vuonna 2011:

Seuraavan 20 jutun joukkoon mahtuu muutama selvä teema. Heti kärkikymmenikön perässä on muun muassa uutiset Lieksan rasistisesta Facebook-ryhmästä.

Joukkoon mahtuu useita juttuja myös ortodoksisuudesta ja Miss Suomesta. Esimerkiksi Uuden-Valamon luostarin johtajakiista sekä ortodoksiselle kulttuurikeskukselle luovutettu sotamuistoikoni olivat paljon klikattuja juttuja. Juukalaisesta Pia Pakarisesta ennen Miss Suomi -kisoja tehty henkilökuva ja hänen tuntonsa kisojen alla kiinnostivat lukijoita.

Listalla on myös yksittäisiä kolareita, Metlan pääkonttorin sijoituspaikka ja sivullisen kiinniottama kultavaras. Myös entisen Nightwish-solistin, Tarja Turusen menestys Saksassa ja huumekoira Eddien tarina keräsivät paljon lukijoita.

YLE Pohjois-Karjalan toimitus kiittää mielenkiinnosta ja toivottaa tervetulleiksi sivuillemme myös vuonna 2012. Hyvää alkavaa vuotta!

Lähteet: YLE Pohjois-Karjala

Lue seuraavaksi