1. yle.fi
  2. Uutiset

PerPo sai erän Harkovalta

Suomalaisten miesjoukkueiden taival lentopallon eurokentillä on lähellä päättymistä tällä kaudella. Perungan Pojat ja Tampereen Isku-Volley hävisivät molemmat selvästi Challenge Cupin kolmannen kierroksen kotiottelunsa keskiviikkona.

Perungan Pojat

Rovaniemeläiset hävisivät ukrainalaiselle Lokomotiv Harkovalle 1-3 (12-25, 25-22, 18-25, 19-25). Isku-Volley hävisi Pyynikillä itävaltalaiselle Aich/Dobille 0-3.

Kotonaan eurokentillä aiemmilla kausilla erinomaisesti esiintyneen Perungan Poikien peli alkoi surkeasti ja toisen erän voittokaan ei lopulta kantanut pidemmälle.

- Alussa vaikutti, että pelaajilla ei ollut edes intoa pelata. Yleisesti ottaen joukkueellamme oli liian suuri kunnioitus vastustajaa kohtaan. Vain toisessa erässä olimme mukana pelissä. Vastustaja oli taitava ja vain Normunds Veinbergs löysi oikeat ratkaisut ja nautti pelaamisesta, tiivisti PerPon valmentaja Pavel Tresnak.

Veinbersin saalis 23/+15 oli komea, mutta hakkuri Hermans Egleskalns (14/-4) petti pahasti.

- Nuoruus ja hermostuneisuus näkyi nuorukaisen pelissä, Tresnak analysoi.

Molemmat suomalaisjoukkueet pelaavat toisen osaottelun vieraskentällä ensi viikolla. Jatkopaikka ratkeaa otteluiden yhteistuloksella.

Lähteet: YLE Urheilu

Lue seuraavaksi