Ukkola: Netti on sananvapauden sikolätti

Kansanedustaja Tuulikki Ukkola (kok) suomii kovin sanankääntein nettiyleisöä tuoreessa kolumnissaan. -On pakko todella kysyä, tällaista ämmämäistä, epäitsenäistä kansaako tässä pitäisi eduskunnassa edustaa. Netti-idiootitko todella määräävät, minkälaisia päätöksiä tässä maassa saa tehdä, mitä täällä saa sanoa, mitä ei, kirjoittaa Ukkola.

Tuulikki Ukkola
Tuulikki Ukkola (kok) on istuva kansanedustaja Oulun vaalipiiristäYLE

Kansanedustaja Tuulikki Ukkola viittaa blogissaan muun muassa tapaan, jolla Iltalehden kolumnisti Kaarina Hazardia on kohdeltu Toni Halmetta koskevasta kirjoituksesta.

-Tämä ei totta totisesti ole ensimmäinen kerta, kun on pakko ihmetellä tämän nettikansan sisintä. Se on mustaakin mustempi. Jos netin täyttävät tekstiterroristit ovat läpileikkaus Suomen kansasta, niin herra varjele tätä kansaa. Se on ilkeä, panetteleva ja kaunainen. Tämä kansa on jokaisen perverssin vietävissä ja höynäytettävissä, kirjoittaa Ukkola.

Sananvapautta on silti puolustettava

Kovasta kritiikistä huolimatta, Ukkola tunnustautuu sananvapauden kannattajaksi.

-On surullista, että netistä on kehittynyt sananvapauden sikolätti, viemäri, joka vie lukijansa mennessään. Netissä ei ole vastaavaa päätoimittajaa, ei edes toimittajaa. Se on täysin vapaa kaikelle saastalle. Tästä huolimatta en hyväksy nettiin minkäänlaista sensuuria.

Lähteet: YLE Oulu