1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Conan O'Brien jättää jäähyväiset

Conan O'Brienin viimeinen The Tonight Show esitetään perjantaina Yhdysvalloissa. Torstaina pari viikkoa kestänyt talk show -jupakka saatiin lopulta päätökseen, kun tv-kanava NBC-kanava ilmoitti maksavansa O'Brienille 45 miljoonan dollarin erorahan.

Kuva: Reuters TV

Torstain The Tonight Show'ssa Conan O'Brien jaksoi edelleen vitsailla tapahtuneelle.

- Haluaisin pyytää anteeksi vierailta, joiden oli tarkoitus tulla ohjelmaan ensi viikolla: presidentti Barack Obama, paavi, Englannin kuningatar ja hyvä ystävämme Elvis, O'Brien nauratti yleisöään.

Tonight Show'n juontajaksi palaa 1. maaliskuuta sen vanha isäntä Jay Leno. Amerikkalaisten media-alan asiantuntijoiden mukaan Lenolla menee pitkä aika palauttaa ohjelmalle yleisönsä, sillä hänet on leimattu tapauksen pahaksi pojaksi.

Conan O'Brienin tulevaisuuden suunnitelmista ei ole vielä tietoa. NBC:n kanssa tehdyn sopimuksen mukaan hän voi aloittaa uuden tv-työn aikaisintaan syyskuun alussa. Amerikkalaismediassa O'Brienin on arveltu siirtyvän Fox-tv-kanavalle tai Viacomin Comedy Central -kanavalle. Kumpikaan kanava ei ole suostunut kommentoimaan spekulointeja.

Suomessa Conan O'Brienin viimeinen The Tonight Show nähdään ensi viikon keskiviikkona Subilla. Kanava sijoittaa Conanilta vapaaksi jääville arkipäivien ohjelmapaikoille pääasiassa ulkomaisia draamasarjoja.