1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. liikuntaharjoitukset

Martin kuntoblogi: Treeni jäi vähiin

YLE Keski-Suomen kummikuntoilija Martti Hytönen harmittelee viikon vähäiseksi jäänyttä harjoitusmäärää. Olosuhteet ja aiempi treeni vaativat veronsa.

liikuntaharjoitukset
Kuntokuurille ryhtyneet saavat ammattilaisten apua treenaamiseen läpi koko kolmen kuukauden kuurin.YLE Keski-Suomi / Jussi Lindroos

Vuoden kolmannen viikon treenien määrä oli surkea. Sain suoritettua vain 2 harjoitusta viikon aikana.

Maanantaina pidin lepopäivän edellisen viikon treenien vuoksi. Suunnittelin tiistaiaamuksi salikäyntiä koska tiistai-iltaisin minulla on Venäjän kurssi. Harmittaa kun tiistaistakin tuli lepopäivä kun en saanut pakotettua itseäni salille.

Keskiviikkoiltana Kuntokorjaamon yhteisellä tunnilla oli vuorossa bodypump, eka kertaa elämässäni. Asiantuntevan vetäjän ansiosta bodypump olikin mielenkiintoinen ja tehokas koko vartalon treeni vaikka jalkakyykyssä näin tähtiä, kuvaannollisesti.

Perjantaiaamuna lähdin työreissulle. Pidin eka tauon Ristiinan Essolla. Autosta noustuani vasta huomasin kuinka hellät ja arat pakarat ja takareidet olivat.

Palasin reissusta lauantai-iltana väsyneenä koska autossa oli vähän teknisinä murheita. Sunnuntaina kävelin tunnin lenkin koska pakkanen oli liian kireä hiihtoa ajatellen.

Korjaamon lopputestit lähestyvät uhkaavasti joten nyt alkavalla viikolla pitää saada ainakin 3 harjoitusta koska aikaa ei ole enää kovin paljon jäljellä.

Lähteet: Martti Hytönen

Lue seuraavaksi