Robbie ja Take That yhdistävät voimansa Haitin hyväksi

Brittiläisen musiikkimoguli Simon Cowellin Haiti-hyväntekeväisyyskappaleeseen on lähtenyt mukaan lisää ykkösartisteja. The Sun -lehden mukaan laulamaan ovat lupautuneet Kylie Minogue ja Robbie Williams, jota kuullaan pitkästä aikaa entisen Take That -yhtyeensä kanssa samalla kappaleella.

viihde
Robbie Williams esiintyy Lontoossa 20.10.2009.
BBC

Simon Cowellin järjestämä hyväntekeväisyyskappale on cover-versio REM-yhtyeen kappaleesta Everybody Hurts. Biisillä koetaan ainakin pienimuotoinen Take Thatin paluu alkuperäiseen kokoonpanoon, sillä Robbie Williams laulaa samalla kappaleella entisten bändikavereidensa kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 1995, jolloin hän jätti yhtyeen. Williamsin ja Take Thatin on tarkoitus nauhoittaa osuutensa kappaleeseen tiistaina Los Angelesissa.

Haiti-hyväntekeväisyyskappaleella kuullaan useita artisteja kuten Leona Lewis, James Blunt, Susan Boyle, Mika, Mariah Carey, Rod Stewart ja Miley Cyrus. Kappaleen tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa. Sen myynnistä saadut varat ohjataan järjestöille, jotka auttavat Haitin maanjäristyksen uhreja.

Lähteet: YLE Uutiset