Poliisiopisto herätetään henkiin

Suosittu Poliisiopisto-elokuvasarja aiotaan herättää henkiin. Sarjaan on suunnitteilla kahdeksas elokuva ja sen näyttelijäkaartiin haetaan parhaillaan nousevia kykyjä.

viihde

Uutta Poliisiopisto-elokuvaa on kehittelemässä tuottaja Paul Maslansky. Hankkeeseen ei ole vielä kiinnitetty käsikirjoittajaa tai ohjaajaa.

- Uuteen Poliisiopistoon haetaan uusi vuosikurssi. Toivomme löytävämme sinne uusia näyttelijäkykyjä ja maustamme sen mahtavilla koomikoilla. Tarkoitus ei ole tehdä sarjan perään yhden numeron täydennystä. Teemakappaleen olemme ajatelleet kuitenkin säilyttää, Maslansky kertoo.

Poliisiopisto-elokuvia on tehty kaikkiaan seitsemän kappaletta 1984-1994. Ne tuottivat 240 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti ja poikivat parikin tv-sarjaa. Elokuvissa näyttelivät muun muassa Steve Guttenberg (Mahoney), Bubba Smith (Moses Hightower) ja David Graf (Tackleberry). Leffoissa vilahtivat myös uriensa alkutaipaleilla olleet Kim Cattrall ja Sharon Stone.

Poliisiopisto-elokuvat sisälsivät aluksi seksiin liittyvää huumoria, mutta myöhemmin niistä tuli lapsille sopivampia. Vielä ei tiedetä, minkälaista huumoria uudessa elokuvassa aiotaan viljellä.

Lähteet: Reuters, YLE Uutiset