1. yle.fi
  2. Uutiset

TPS pelaa jatkossakin Veritas Stadionilla

Molemmat turkulaiset jalkapallojoukkueet nähdään jatkossakin Veritas Stadionilla. Sotakirveensä haudanneet FC TPS ja Inter aikovat myös kehittää ottelupaikkaa yhteisvoimin.

Veritas Stadion
Veritas stadionin nimi täytyy peittää UEFA:n vaatimuksesta.
Veritas stadionin nimi täytyy peittää UEFA:n vaatimuksesta.YLE / Minna Rosvall

FC TPS Turku Oy sekä turkulaisen Veritas Stadionin taustalla toimivat kiinteistöyhtiö ja markkinointiyhtiö ovat päässeet sopimukseen siitä, että TPS pelaa Veikkausliigan ja UEFA:n alaiset kotiottelunsa myös jatkossa Veritas Stadionilla.

TPS harkitsi viime kauden jälkeen, että se siirtäisi kotiottelunsa Veritas Stadionilta Paavo Nurmi Stadionille taloudellisista syistä.

- Tämä ratkaisu on tietenkin todella tärkeä koko turkulaisen jalkapalloilun kannalta. Nämä neuvottelut ovat vaatineet kummaltakin osapuolelta kärsivällisyyttä, mutta positiivinen asia on se, että prosessi on lähentänyt TPS:n ja FC Interin taustajoukkoja. Tulevaisuuden kasvualusta paremmalle yhteistyölle seuraihmisten välillä on nyt olemassa, mutta kentällä kilpailu jatkuu vähintään yhtä kiivaana, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande linjaa.

Sopimus kattaa kaudet 2010-2012. TPS pääsee jo alkavalla kaudella jakamaan ottelutapahtumien tuottoja yhdessä Veritas Stadionin Inter-taustaisen markkinointiyhtiön kanssa.

- Samalla me luomme pohjaa sille, että olemme tulevaisuudessa yhdessä entistä tiiviimmin kehittämässä Veritas Stadionia ottelutapahtumapaikkana, sekä luomassa stadionille parempia toimintaolosuhteita myös taloudellisesti. Teemme töitä myös sen eteen, että TPS-henkiset ihmiset kokevat stadionin tämän sopimuksen myötä paremmin omakseen, Casagrande vielä muistuttaa.

Lähteet: YLE Turku

Lue seuraavaksi