1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Conan O'Brien lähtee kiertueelle

Television jättänyt talk show -isäntä Conan O'Brien lähtee kiertueelle. Hänen huumorishow'nsa kiertää teattereita Yhdysvalloissa ja Kanadassa ensi kuusta lähtien.

Conan O'Brien vieraili Suomessa helmikuussa 2006 Kuva: Seppo Sirkka / EPA

Conan O'Brienin kiertueen nimi on Legally Prohibited From Being Funny on Television eli vapaasti suomennettuna "virallisesti kielletty olemaan hauska televisiossa". Kiertue käynnistyy 12. huhtikuuta Oregonista ja se nähdään kaikkiaan 30 kaupungissa. O'Brienin show kiertää isoimpien amerikkalaiskaupunkien lisäksi Vancouverissa ja Torontossa Kanadassa.

Conan O'Brienin lavashow'ta mainostetaan illaksi, jossa on mukana musiikkia, komediaa, halauksia ja satunnaisia hiljaisia hetkiä. Mukana ohjelmassa on O'Brienin aisapari Andy Richter sekä hänen entinen Tonight Show -bändinsä.

Conan O'Brien ehti olla The Tonight Show'n isäntänä seitsemän kuukauden ajan. Huonojen katsojalukujen takia NBC-kanava päätti palauttaa ohjelman vetäjäksi Jay Lenon ja siirtää O'Brienin myöhempään lähetysajankohtaan. O'Brien ei tähän suostunut ja NBC maksoi hänelle miljoonien erorahan.

The Tonight Show'n jälkeen O'Brienin suunnitelmat ovat olleet avoinna. Ennen kiertuejulkistusta hän on kuitenkin ollut aktiivisena esimerkiksi Twitterissä.