1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

"BB-taloon pääsee helpommin kuin oman alan töihin"

Big Brother -tosi-tv-ohjelman kuudennelle tuotantokaudelle etsitään jälleen uusia asukkaita. Ensimmäisen kisan voittaneen Perttu Sirviön mielestä BB-taloon pääsee helpommin kuin oman alan töihin.

Kuva: Sub

Vuonna 2005 ensimmäisen Big Brother -kisan voittanut Perttu Sirviö kertoi YleX Aamun haastattelussa, että hän ei voiton jälkeen tehnyt pariin vuoteen varsinaisia päivätöitä. Sittemmin Sirviö laittoi pystyyn oman raksafirman. Remonttihommien lisäksi hän on tehnyt myös satunnaisesti töitä eri medioissa.

Sirviö muistelee omaan BB-hakutilanteeseensa liittyneen muun muassa usean tunnin odottelun pienessä kopissa, jossa ei saanut puhua ja vain täyttää sanaristikkoa. Hakumenettely on BB-Pertun mukaan kuitenkin noista ajoista muuttunut ja hänestä tuntuu, että casting tehdään lähinnä Helsingin yökerhojen vip-tiloissa.

- Nykyäänhän BB-taloon pääsee helpommin kuin oman alan töihin, jos sinne joka vuosi otetaan parikymmentä tyyppiä. Sinne pitäis laittaa nämä ahtaajat, kun niillä on vapaata, Sirviö letkauttaa.

BB-Pertun mukaan kisassa pärjäävät edelleenkin aidot tyypit.

- Jos on ollut Seiskan lööpeissä jo ennen kuin menee sinne, niin todennäköisesti sitä vihataan ja rakastetaan. Mutta eivät sellaiset tyypit ole koskaan voittaneet. Sen on voittanut aina joku Takapajulasta tullut kaveri, joka on vetänyt sen omalla tyylillään, sanoo Sirviö.

Big Brotherin kuudennen tuotantokauden asukashaku käynnistyy torstaina Helsingistä. Kilpailijoita syksyllä nähtävää ohjelmaa varten haetaan myös Turussa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä.