Akkapakka valtaa Kirjurin kesällä

Porissa on esitelty tänään Kirjurinluodon kesäteatterin tulevat tähdet. Kirjurin estradilla Akkapakka-esitystä tähdittää kolme kovan luokan naisnäyttelijää, Sari Mällinen, Tuija Piepponen ja Kaija Pakarinen.

Kuva: YLE / Pertti Pitkonen

Lisäksi kesäteatterissa nähdään vierailijoina omilla esityksillään Jukka Puotila ja Kristiina Elstelä. Tilaisuuden avannut Kirjurin kesäteatterin vetäjä Maria Kuusiluoma sanoo Porin kesäteatteriratkaisun toimineen esimerkkinä monille kaupungeille.

- Tämä on valtakunnan tasolla ainutlaatuinen ja ykkösluokkainen kesäteatteri-infra. Porilaiset olivat jälleen aikaansa edellä kesäteatterihankkeiden suhteen, sillä tänä vuonna on tullut valtavasti lisää ammattikesäteattereita ympäri Suomen. Esimerkiksi Rauma tuotti Porin Kirjurinluodon Kesäteatterin innoittamana Raumalle valmiin esityksen Tampereelta, Kuusiluoma sanoo.

Akkapakka on Kirjurinluodon Kesäteatterissa 12. kesäkuuta - 11. heinäkuuta. Jukka Puotila Show taas on samaisessa paikassa 20. kesäkuuta. Kristiina Elstelän ja Jussi Tuurnan ainoa esitys Kirjurilla on sunnuntaina 4. heinäkuuta.