1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

Mozzarellabroileria

broilerin rintafilettä

tuoretta tomaattia tai keitettyjä säilyketomaatteja

vihreää pestoa

sipulia

mozzarellaa

Broilerin file paistetaan kypsäksi ja viipaloidaan noin 5 millimetrin paksuiksi viipaleiksi.

Paista pannulla tomaattikuutioita ja sipulia, lisää broileriviipaleet ja noin ruokalusikallinen pestoa. Mausta grillimausteella ja halutessasi valkosipulilla.

Poimi broilerin palat paistoksesta ja aseta ne uudelleen fileen muotoon uunipellille. Lisää päälle vihannesseos ja viipaloi päälle muutama mozzarellaviipale. Kuorruta uunissa kunnen juusto ruskistuu. Tarjoa esimerkiksi lohkoperunoiden tai mausteriisin kera.

- Juho Jokinen