Makkara-kasvisvartaat

Yle Uutisten artikkeliarkisto

(10 annosta)

n.1 kg makkaraa

esim. grillibalkkania

braatvurstia

grillilenkkiä

2 tlk anananasta tai tuoretta ananasta

2 paprikaa (punaista, vihreää, keltaista)

5 kiinteää tomaattia

1 kesäkurpitsa

maissia

Liota puisia varrastikkuja n. 0,5 tuntia vedessä. Paloittele makkarat. Jos käytät tuoretta ananasta, kuori ja paloittele se. Jätä puumainen osa käyttämättä. Pese ja paloittele kasvikset. Työnnä makkara-kasvispalat varrastikkuihin. Grillaa kunnes makkarat saavat väriä. Käännä vartaita grillaamisen aikana.

Perunanyytteihin tulee peruna-sipuli sekoitusta, juustoa, ruokakermaa, jotka laitetaan folion sisälle ja grillataan.