1. yle.fi
  2. Uutiset

Värikäs pennepasta

Yle Uutisten artikkeliarkisto

n. 8 dl keitettyä pennepastaa

tilkka öljyä

1 sipuli

1 pieni kesäkurpitsa

300-400 g palvikinkkua (palana)

n. 1 dl mustia kivettömiä oliiveja

4 tomaattia

suolaa ja pippuria

150 g sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija)

2½ dl lihalientä

2 dl juustoraastetta (esim. emmental-mozzarella)

Keitä pasta kypsäksi paketin ohjeen mukaan. Hienonna sipuli.

Suikaloi kesäkurpitsa ja kinkku. Kuutioi tomaatit. Kuullota sipulit tilkassa öljyä paistinpannulla, lisää sitten kesäkurpitsa. Kuullota hetki, lisää sitten kinkkusuikaleet, tomaatit ja oliivit. Älä hauduta, jotta kasvikset säilyvät kiinteinä.

Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita ne varovasti valutetun pastan kanssa.

Lue seuraavaksi