Aprillipilat ryydittivät ihmiset pääsiäisen viettoon

Torstaina ihmiset olivat epäluuloisia kaikkea kuulemaansa kohtaan. Aprillipäivä toikin silmiemme eteen monia hauskoja piloja.

aprillipäivä (juhlapäivät)
Narsissit Teatterisillalla
YLE / Petra Ristola

Erityisesti tiedotusvälineet kunnostautuivat mitä erilaisin uutisin. Notkuvasta Turun Myllysillasta irtosi aprillipila jos toinenkin.

Uutispäivä Demari tiesi kertoa, että Turku järjestää aprillipäivänä kaupunkilaistapaamisen, jossa väki muistelee Myllysiltansa kunnian päiviä. Sillan kupeessa laulavat Matti ja Teppo.

Turku 2011 -säätiö lähestyi tiedotusvälineitä tiedotteella, jossa pönäkästi ilmoitettiin, että niin Myllysilta kuin Pisan kalteva tornikin korjataan upouudella ilmakulttuurimenetelmällä. Siinä jätti-ilmapallot nostavat Myllysiltaa ylöspäin 126 senttiä. Ihme lienee jo tapahtunut.

Kansan Uutiset kertoi, että turkulaisten riemuksi Helsingin Hakaniemen Pitkäsilta vajoaa sekin ja vieläpä osin maailman suurimman hiukkaskiihdyttimen kokeiden vuoksi.

Turun Sanomat kertoi, että taajamasta kertovat liikennemerkit muuttuvat monikulttuurisiksi. Niinpä kristilliseksi kirkoksi mielletty suippo kolmio saa rinnalleen moskeijan ja ortodoksikirkon. Yhdysvallat olisi halunnut merkkiin myös synagogan.

Salon Seudun Sanomat uutisoi, että kaupungintalon rakentaminen on keskeytetty ja tilalle rakennetaan maauimala.

Lähteet: YLE Turku