Stubbin lehdistöavustaja pyrkii eduskuntaan Hämeestä

Lounais-Hämeen kokoomusyhdistykset asettuvat ensi kevään eduskuntavaaleissa yhden ehdokkaan, Sanni Grahn-Laasosen taakse. Forssalainen 26-vuotias Grahn-Laasonen työskentelee Alexander Stubbin lehdistöavustajana.

Sanni Grahn-Laasonen
Sanni Grahn-Laasonen
Forssalainen Sanni Grahn-Laasonen pyrkii eduskuntaan Hämeen vaalipiiristä.

Forssan, Tammelan, Jokioisten, Humppilan ja Ypäjän kokoomusyhdistykset ja Forssan Kokoomusnuoret tekevät yhteistyötä yli kuntarajojen ehdokkaansa tueksi.

- Sannin ehdokkuus on meille kova juttu. Tulemme tekemään yhdessä töitä, jotta saamme eduskuntaan uudenlaista poliittista kulttuuria edustavan lounaishämäläisen, joka tekee jo nyt töitä politiikan näköalapaikalla, toteavat Lounais-Hämeen kokoomusyhdistysten puheenjohtajat Marjo Kotioja-Partanen, Pekka Kannisto, Kari Järvinen, Hannu Hellgren ja Miikka Hollo.

Grahn-Laasonen työskentelee Stubbin kabinetissa ulkoasiainministeriössä vastuullaan erityisesti ministerin mediasuhteet. Hän on työskennellyt aiemmin toimittajana, uutispäällikkönä ja Tukholman-kirjeenvaihtajana Iltalehdessä ja toiminut useissa luottamustehtävissä, muun muassa muun muassa Suomen Valtiotieteilijöiden Liiton liittovaltuutettuna ja opiskelijajärjestön puheenjohtajana sekä Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtajana.

- Olen suoraan sanottuna todella innoissani. Ehdokkuus tuntuu luontevalta jatkolta, kun teen töitä politiikassa. Ajatus on puhua positiivisen Hämeen puolesta; miten luodaan hyvinvointia, plussamerkkistä muuttovirtaa, uusia työpaikkoja ja välittämisen ilmapiiriä, Grahn-Laasonen toteaa.

- Kun johonkin ryhtyy, pitää tehdä täysillä. Varmasti tulee sivuttua myös ulkopolitiikkaa, kansainvälinen yhteistyö on arkea melkein kaikilla politiikan lohkoilla tänä päivänä, hän jatkaa.

Hämeen Kokoomus nimeää ehdokkaita virallisesti torstaina kokouksessaan Hämeenlinnassa.

Lähteet: YLE Häme