Ismo Alanko kokoaa kesäkeikoille Teho-osaston

Joensuulaislähtöinen laulaja-lauluntekijä Ismo Alanko viettää tulevana kesänä uransa 30. festivaalikesää. Alangon kesäksi kokoamaa bändiä kuullaan muun muassa Joensuun Ilosaarirockissa 17.7.2010. Kokoonpano kantaa nimeä Ismo Alanko & Teho-osasto.

viihde
Harri Hintikka

Yhtyeen kesäkeikat alkavat 11.6. Espoon Kivenlahtirockista. Kokoonpanossa ovat mukana mm. Ismo Alanko Säätiö -ajoilta tutut Timo Kämäräinen (kitara, laulu) sekä Jape Karjalainen (basso, laulu). Uutena jäsenenä mukaan astuu lyömäsoitinvirtuoosi Zarkus Poussa (rummut, laulu). Alanko on lavoilla bändin kera nyt ensi kertaa neljään vuoteen ja viettää samalla uransa 30. festivaalikesää.

- On mahtavaa ja vapauttavaa päästä taas vaihteeksi rock-bändin solistiksi. Vaikka Teho-osasto kiertääkin maatamme kesän ajan, Teholla-kokoonpanoa ei ole haudattu vaan kyseessä ovat rinnakkaisprojektit, sanoo Alanko.

- Isompi kokoonpano antaa mahdollisuuden massiivisiin ja rikkaisiin versioihin uuden levyn biiseistä. Bändin kanssa voi löytöretkeillä myös vanhemman materiaalin parissa taas aivan uudella asenteella.

Ismo Alanko Teholla -yhtyeen mittava 17 keikan kevätkiertue päättyy 24.4. 2010.

Lähteet: YLE Pohjois-Karjala