Michael Jacksonin lapsista kuvattuja videoita vuoti nettiin

Edesmenneen Michael Jacksonin julkisuudelta tarkoin varjelluista lapsista kuvattuja kotivideoita on vuotanut nettiin. Kahdesta lapsesta kuvatut videot ovat keränneet satojatuhansia katsojia YouTubessa.

viihde

Viime vuonna kuollut Michael Jackson yritti pitää lapsensa Prince Michaelin, 13, Parisin, 12, ja Prince Michael II:n, 8 poissa julkisuudesta kaikin mahdollisin keinoin. Lapset eivät ole juurikaan olleet julkisuudessa isänsä kuoleman jälkeen. Edellisen kerran heidät on nähty Grammy-gaalassa tammikuussa. Nyt kahdesta nuorimmasta lapsesta kuvattuja kotivideoita on vuotanut nettiin.

Yhdessä videoista Paris Jackson näkyy vain lyhyen hetken ja hän sanoo "Monkey, please help". Toisessa klipissä nuorin lapsi Blanket esittää Star Wars -imitaation.

Lasten isoisä Joe Jackson sanoi Popeater-julkkissivustolle, että perhe on ollut pahoillaan vuodosta. Hänen mukaansa lapset eivät ole itse julkaisseet videoita. Klippejä julkaissut rankankielinen fanisivusto KingofPop-Kids.com on kertonut, että Jackson-fanit ovat hakkeroineet perheen koneita. Joe Jacksonin mukaan he eivät tiedä, kuka hakkeri on ollut, mutta he aikovat selvittää asian.

Uutiskanava CNN:n mukaan videot olivat netissä kahden viikon ajan huhtikuussa, ennen kuin Jacksonin perheenjäsenet vaativat niitä poistettaviksi. YouTuben käyttäjät olivat kuitenkin ehtineet tehdä videoista kopioita ja laittoivat niitä uudelleen nettiin. Videoklippejä on katsottu palvelussa satojatuhansia kertoja.

Lähteet: Reuters, YLE Uutiset