1. yle.fi
  2. Uutiset

Patikointipari-kilpailun säännöt

Patikointipari-kilpailun säännöt 2010. Lue säännöt tarkkaan ennen osallistumistasi.

Yle Uutisten artikkeliarkisto

Yleistä:

1. YLE Radio Häme ja Riihimäen Messut Oy/Kansainväliset Erämessut järjestävät Patikointipari-nimisen kuuntelijakilpailun radiossa 20.5.- 3.6.2010 välisenä aikana.

2. Kilpailuun voivat osallistua kaikki YLE Radio Hämeen kuuntelijat. Kilpailussa etsitään paria, joka haluaa liikkua luonnossa yhdessä (kahta ihmistä, jotka muodostavat parin, siviilisäätyä ei ole määritelty).

3. Ilmoittautuessaan tähän kilpailuun voittajapari sitoutuu noudattamaan kilpailusääntöjä, ja tuomariston ratkaisuja. Kilpailuun ilmoittautuminen merkitsee samalla vakuutusta siitä, että voittajapari on vapaa osallistumaan torstaina 10. kesäkuuta klo 9 - 14 YLE Radio Hämeen Erämessuilta tehtäviin radio-ohjelmiin. Voittajapari on edellä mainitun ajan vapaa kaikista ammattinsa velvoituksista.

Tämä koskee erityisesti torstaita 10. kesäkuuta klo 12 - 15 välistä aikaa. Voittajapari on myös mainittuna aikana vapaasti Radio Hämeen käytössä Erämessuilta tehtävissä radio-ohjelmissa.

Ilmoittautuminen:

4. Kilpailuun ilmoittaudutaan kilpailun internet-sivujen www.yle.fi/hame (siirryt toiseen palveluun) kautta. Ilmoittautumislomake on täytettävä asianmukaisesti ja tulee ehdottomasti olla perillä keskiviikkona 3.6.2008 klo 14 mennessä. Myöhästyneitä tai puutteellisia ilmoittautumisia ei hyväksytä.

Voittajaparin valinta:

5. Voittajaparin valinnan tekee kilpailutoimikunta, jossa on mukana YLE Radio Hämeen ja Riihimäen Messut Oy:n nimeämä raati radiolle lähetettyjen ilmoittautumiskaavakkeiden perusteella.

6. Kilpailun voittaneeseen pariin otetaan yhteyttä välittömästi valinnan jälkeen keskiviikkona 3.6.2008 klo 14 jälkeen.

7. Voittajapari osallistuu YLE Radio Hämeen lähetyksiin Erämessuilla 10.6.2010 klo 12 - 15.

8. Kilpailun palkintona olevat tavarapalkinnot siirtyvät voittajaparin omaisuudeksi sovittujen radionauhoitusten tai -lähetysten jälkeen.

Lähteet: YLE Häme

Lue seuraavaksi