Fergie kohautti rahastusyrityksellä

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson on jälleen aiheuttanut kohun tempauksillaan brittilehdistössä. The News of the World väittää, että Fergie tarjoutui järjestämään suurliikemieheksi tekeytyneelle toimittajalle tapaamisen entisen miehensä, prinssi Andrew´n kanssa jättipalkkiosta.

Ulkomaat
Sarah Ferguson
Sarah FergusonITN

Reportterin salaa tekemässä nauhoituksessa Fergie myöntyy junailemaan tapaamista prinssin kanssa noin 46 000 euron palkkoilla. Nauhalla käy ilmi, että businesten onnistuessa herttuattar olisi valmis vastaanottamaan noin kymmenkertaisen summan. Fergie tapasi valepohatan ensin New Yorkissa huhtikuussa ja sitten Lontoossa toukokuun puolivälissä.

Prinssi Andrew on Britannian kaupankäynnin ja investointien erityislähettiläs. Herttuatar Fergien kerrotaan katuvan tapahtunutta syvästi. Prinssi Andrew ja Fergie vihittiin vuonna 1986, he erosivat sovussa vuonna 1990. Parilla on kaksi tytärtä, Batrice ja Eugenie.

Fergien talousongelmat ovat eron jälkeen yltäneet silloin tällöin otsikoihin. Hän saa elatusapua entiseltä puolisoltaan runsaat 17 000 euroa vuodessa.

Lähteet: BBC