1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Yle Uutisten artikkeliarkisto

Tekohampaat löytötavarahyllyllä

Lohjan poliisiaseman löytötavaravarasto on tässä vaiheessa vuotta pullollaan. Kerran vuodessa järjestettävä huutokauppa kokoaa ihmisiä jälleen tulevana viikonloppuna sankoin joukoin paikalle.

Yle Uutisten artikkeliarkisto
Yle

Yleisin löytötavara on polkupyörä, mutta avaimiakin löydetään paljon. Tällä hetkellä Lohjan poliisilaitokselta löytötavaroiden joukosta löytyy mm. kattokruunu, poronsarvet ja säkillinen vaippoja.

-Erikoisin löytötavara on varmasti tekohampaat. Takavuosina oli tapaus, jossa kaveri tuli kyselemään hampaitaan ja laatikosta löytyivät juuri hänen hampaansa, kertoo rikosylikonstaapeli Pekka Rokka.

Polkupyörien hinnat nousevat korkeiksi

-Ihmiset luulee, että polkupyörät on parempia ja ne saa halvalla kun poliisi pitää huutokaupan, mutta hinnat nousevat suhteellisen kalliiksi, toteaa Pekka Rokka.

Polkupyörien keskihinta nousee 50-100 euroon.

Ensi lauantaina huudetaan

Löytötavarat, joita omistaja ei ole käynyt hakemassa, huutokaupataan kerran vuodessa. Lohjan poliisin järjestämä löytötavarahuutokauppa järjestetään tulevana lauantaina 22. toukokuuta klo 10 alkaen poliisitalon alapuolella olevalla henkilökunnan parkkipaikalla.

Lue seuraavaksi