1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Satu Silvo

Satu Silvo Riihimäen Teatterin viime kauden vetonaula

Satu Silvon tähdittämä Hyvää syntymäpäivää, Vivian! -näytelmä nousi Riihimäen Teatterin näytäntökauden 2009 - 2010 vetonaulaksi. Viime syksynä esityksen näki lähes 5 000 katsojaa.

Hyvää syntymäpäivää, Vivian -näytelmä ja Satu Silvo ovat vetäneet hyvin väkeä Riihimäen Teatteriin. Nyt tapetilla on koko teatterin tulevaisuus. Kuva: YLE / Sari Törmikoski

Menestyksekäs oli myös keväällä ensi-iltansa saanut Reko Lundánin riihimäkeläisvaikutteinen Aina joku eksyy. Näytelmän on nähnyt yli 2 700 katsojaa.

Kaikkiaan Riihimäen Teatterissa kävi syksyn ja kevään aikana noin 21 900 katsojaa. Se tarkoittaa, että kauden näytösten täyttöaste oli 75 prosentia.

Sekä Hyvää syntymäpäivää, Vivian! että Aina joku eksyy -näytelmän esitysten penkit olivat selvästi paremmin miehitetty. Edellisen täyttöaste oli jopa 93 prosenttia ja jälkimmäisenkin 85 prosenttia.

Riihimäen Teatterin syyskauden 2010 avaa elokuun lopussa ensi-iltaan tuleva Axel Hellsteniuksen Elling, joka pohjautuu Ingvar Ambjorsenin menestysromaaniin Veriveljet (Brodre i blodet).