Tv-lähetyksissä voi olla katkoksia torstaina

Televisiolähetyksissä saattaa esiintyä häiriöitä torstaina. Digita ottaa käyttöön uuden tv-ohjelmajärjestelmän. Muutostöiden aikana voi olla häiriöitä tv:n ohjelmatiedoissa ja kanavien virittämisessä. Myös lyhyet katkokset tv-lähetyksissä ovat mahdollisia.

Häiriötiedote

Muutos koskee kaikkia tv-kanavia A-, B-, C- ja E-kanavanipuissa. Muutostyö toteutetaan kello 9.30:n ja 16:n välisenä aikana.

Jos kanavat eivät näy normaalisti muutostöiden jälkeen, kannattaa digivastaanottimen kanavahaku tehdä uudestaan. Jotkut vastaanottimet saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamista ennen tätä.

Mikäli tehdasasetusten palautus ja kanavahaku eivät auta, kannattaa häiriöistä ilmoittaa Digitan kuluttajaneuvontaan joko puhelimitse tai sähköpostitse.Ongelmista ja häiriöistä voi ilmoittaa myös internet-sivustolla olevalla häiriöilmoituslomakkeella.

Ohjelmatietojärjestelmän käyttöönoton edistymisestä ja mahdollisista häiriöistä kerrotaan myös lyhyillä tiedotteilla internetissä osoitteessa www.digitv.fi. (siirryt toiseen palveluun)

Lähteet: YLE Häme