Uusi Jackson-peli kysyy tanssitaitoja

Edesmennyt laulaja Michael Jackson saa uuden oman pelin. Ranskalainen pelifirma Ubisoft on kehittänyt Beat It -nimisen pelin, jossa pelaajat voivat esimerkiksi kokeilla pystyvätkö tanssimaan yhtä hyvin kuin popin kuningas.

viihde
Ennakkokuva Michael Jackson -pelistä
Ubisoft

Jackson-peli on yksi ensimmäisistä, jossa käytetään uutta liikkeen tunnistavaa teknologiaa. Tanssimisen lisäksi pelissä voi laulaa muun muassa Billie Jean ja Beat It -kappaleiden tahtiin.

- Michael halusi aina käyttää viimeisintä teknologiaa, jotta hänen faninsa saisivat unohtumattomia kokemuksia, olipa kyse hänen videoistaan, äänitteistään tai konserteistaan. Hän myös arvosti koko perheen viihdettä, joten tämä interaktiivinen tuote tuo juuri sopivalla tavalla Michaelin kotitalouksiin ympäri maailman, sanoi Jacksonin kuolinpesää hoitava John Branca.

Jacksonin uuden pelin arvioidaan tulevan myyntiin marraskuussa, jolloin julkaistaan myös laulajan ennenjulkaisemattomia kappaleita sisältävä albumi.

Michael Jackson on esiintynyt peleissä aiemminkin. Hän antoi äänensä Space Michael -nimiselle hahmolle Space Channel 5 -peliin vuonna 1999. Hän oli mukana myös vuonna 1989 julkaistussa nimeään kantavassa Moonwalker-pelissä.

Lähteet: AFP, YLE Uutiset