Grease-elokuvasta karaokeversio leffateattereihin

Grease-elokuvasta on tehty uusi versio leffateattereihin, jossa yleisö voi laulaa mukana. Aiemmin vastaavanlaisia elokuvien karaokeversioita on tehty muun muassa Mamma Mia! -menestysleffasta.

viihde
Näyttelijät Olivia Newton-John ja John Travolta Grease-elokuvan tanssikohtauksessa.
Olivia Newton-Johnin ja John Travoltan tähdittämä Grease on yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä musikaalielokuvista.AP Graphics Bank

Grease (1978) saa jälleen uuden elämän, kun sen sing-a-long-versio tulee teattereihin Yhdysvalloissa heinäkuun alussa. Elokuvastudio Paramount Pictures jakelee elokuvaa aluksi suurimpiin kaupunkeihin, mutta sitä voi pyytää esitettäväksi myös muissa kaupungeissa nettisivujen kautta. Pyyntöjä voi esittää myös Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

Elokuvan ohjannut Randal Kleiser kertoo osallistuneensa koenäytöksiin, jossa yhdessä laulamista testattiin. Hänen mukaansa fanit saapuivat paikkalle Grease-henkisesti pukeutuneina.

Greasen uutta versiota varten Paramount on remasteroinut elokuvan ja esimerkiksi terävöittänyt kuvaa ja värejä sekä muuttanut äänen surround-muotoon. Kuvaan on myös lisätty sinne ponnahtelevia piirroksia esimerkiksi sydämistä ja suukoista.

John Travoltan ja Olivia Newton-Johnin tähdittämä Grease on yksi kaikkien aikojen menestyksekkäin musikaalielokuva. Se tuotti aikanaan leffateattereissa lähes 400 miljoonaa dollaria.

Lähteet: Reuters, YLE Uutiset