1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. hot dogit

Lihakeitto on rokkikokin lempiruoka

Ennakointi ja esivalmistelu ovat tärkeimmät aseet, kun kokki kohtaa ruokafestivaalien tuhannet nälkäiset. Oulun Roviantti-tapahtumassa ruokaa laitetaan neljän päivän aikana kymmenille tuhansille herkkusuille.

hot dogit
Janne Pekkala kokkaa Roviantin ravintolateltassa, Oulussa.
Kokki Janne Pekkala laittaa ruokaa ja kertoo kuinka tie vei innostuksen kautta kokin ammattiin.

Huhu herkullisista hodareista kantautui keskiviikkona Facebookin kautta oululaisen Roviantin vierailijoiden tietoon. Kokki Janne Pekkala paljastaa hodarin salaisuuden piilevän tällä kertaa huolella keitetyissä kastikkeissa ja ainutlaatuisessa jauhelihapötkylässä. Tiskiltä tullaan nyt kysymään sitä netissä kehuttua hodaria.

- Kyllähän se tuntu hyvältä. Mietin etukäteen kovasti, mitähän minä laittasin sellasta, mitä ei olisi muilla ja ois vähän sellanen eri juttu, Pekkala iloitsee.

Oulun kauppatorin laidalla, Roviantissa valmistetaan neljän päivän ajan isompia ja pienempiä annoksia hyvistä mauista kiinnostuneille. Tapahtuman tavoitteena on 30 000 kävijää.

Lähteet: YLE Oulu

Lue seuraavaksi