Kymenlaaksossa synkkä viikonloppu

Viikonlopun aikana Kymenlaaksossa kuoli tapaturmaisesti kolme ihmistä. Lisäksi yhden epäillään hukkuneen uimareissulla. Yksi kuoli liikenteessä, yksi vesionnettomuudessa ja yksi puukoniskuihin.

kuolema

Kymenlaaksossa helleviikonloppu vaati ainakin kolme kuolonuhria. Perjantai-iltana Pyhtään Ahvenkoskella mies sai surmansa vesiskootterionnettomuudessa. Hänen toverinsa onnistui uimaan paikalta ja hälyttämään apua.

25-vuotiaan miehen puolestaan pelätään hukkuneen Kymijokeen lauantaina. Hän lähti uimaan Kymijoen Korkeakosken haarasta lauantaina iltapäivällä ja katosi pian sen jälkeen. Pelastuslaitos jatkaa etsintöjä.

Varhain sunnuntaiaamuna 18-vuotias haminalaismies kuoli rajussa ulosajossa Leikarin risteyksessä. Onnettomuusauton omistaja, niin ikään 18-vuotias haminalainen, loukkaantui vakavasti. Poliisin mukaan onnettomuus johtui rajusta ylinopeudesta.

Loukkaantunut nuorukainen on päässyt maanantaina pois sairaalasta. Poliisin tutkimuksissa on selvinnyt, että turma-auton kuljettajalla ei ollut turvavyötä. Loukkaantuneella turvavyö puolestaan oli kiinni.

43-vuotias mies kuoli veitsen iskuun Karhulan mielenterveyspotilaiden päiväkeskuksen pihalla perjantaina iltapäivällä. Poliisi otti surmasta epäillyn kiinni tekopaikalla ja tutkii tapausta murhana.

Poliisi vaatii murhasta epäillyn vangitsemista. Kymenlaakson käräjäoikeus päättää vangitsemisesta tiistaina.

Koko maassa viikonlopun kuolonuhrien määrä nousi poikkeuksellisen korkeaksi. Kaikkiaan 7 ihmistä sai surmansa tapaturmaisesti: 4 kuoli vesillä, 2 liikenteessä ja 1 surmattiin.

Lähteet: YLE Kymenlaakso