Mies menehtyi liikenneonnettomuudessa Laitilassa

Valtatie kahdeksalla Laitilassa tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa on kuollut mies. Onnettomuudessa kolaroivat henkilöauto ja rekka Untamalan ja Metsänpään välisellä tieosuudella.

liikenneonnettomuudet

Tuntemattomasta syystä henkilöauto oli ajautunut suoralla tiellä vastaantulevan puoliperävaunullisen rekan eteen. Onnettomuus tapahtui maanantaina iltapäivällä kello 15.00 jälkeen.

Henkilöauto vaurioitui pahoin ja autossa yksin ollut kuljettaja menehtyi välittömästi. Rekankuljettaja säilyi vammoitta. Rekka ajatui törmäyksen voimasta ulos tieltä.

Poliisi selvittelee tapahtumien kulkua. Henkilöauton kuljettajan henkilöllisyys on vielä epäselvä.

Rekan nosto takaisin tielle alkaa kello 19.00 ja tuolloin onnettomuuspaikalla on käytössä vain yksi ajokaista. Poliisi ohjaa onnettomuuspaikalla tuolloin liikennettä.

Myös Loimaalla vakava liikenneonnettomuus

Loimaalla Onkijoentiellä tapahtui maanantaina kello 13.30 aikaan kahden henkilöauton välinen liikenneonnettomuus.

Ajoneuvot törmäsivät toisiinsa suoralla tieosuudella ja molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat, toinen kuljettajista vakavasti.

Kuljettajat olivat kumpainenkin loimaalaisia. Miespuolista kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta sekä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähteet: YLE Turku