Eväsreppu: Grillibroileria italialaisittain

Pestokastike ja mozzarella-juusto antavat italialaisen maun tälle grilliruoalle.

Kuva: YLE
  • 4-5kpl broilerin ohuita rintapaloja
  • nippu rucolaa
  • nippu basilikaa
  • 1 ½ dl pestokastiketta
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl oliiivöljyä
  • pippuria
  • mozzarella-juustoa

Suolaa broileri kevyesti ja anna maustua puolisen tuntia. Sekoita pilkottu rucola ja basilika pestokastikkeeseen. Lisää hieman pippuria, oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa.

Laita juustopala jokaisen fileen päälle ja lisää päälle pestosekoitus. Paista kuumassa grillissä vain toiselta puolen parin minuutin ajan. Vähennä lämpö minimiin ja anna kypsyä kannen alla kymmenisen minuuttia.