Kanta-Hämeen poliisilaitos järjestää kirjoituskilpailun nuorille

Valtakunnallista Poliisin Päivää vietetään elokuun 28. päivä kaikissa poliisilaitoksissa. Kanta-Hämeen poliisi järjestää tapahtumaan liittyen kirjoituskilpailun, jonka aiheena on lyhyesti ja ytimekkäästi Poliisi.

Kotimaa
Poliisiauto
Yle

Kirjoituskilpailuun voivat osallistua kaikki Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa asuvat tänä vuonna 15-vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat.

- Jokainen osallistuja voi käsitellä aihetta vapaasti ja otsikoida kirjoituksensa mukaiseksi. Tekstien tyylilajeja ei ole myöskään rajoitettu. Kirjoitusten enimmäispituus on kaksi sivua, eikä tekstejä palauteta, kertoo komisario Ilkka Iivari.

Parhaimmat kirjoittajat palkitaan Kanta-Hämeen poliisilaitoksen Poliisin Päivän tapahtumissa Hämeenlinnassa, Forssassa ja Riihimäellä.

- Parhaimmat tekstit julkaistaan Kanta-Hämeen poliisilaitoksen nettisivuilla, mikäli kirjoittaja ei sitä erikseen kiellä. Julkaistuista teksteistä ei kuitenkaan makseta palkkiota, muistuttaa Iivari.

Kilpailuteksteihin tulee lisätä kirjoittajan yhteystiedot ja syntymäaika. Tekstit tulee toimittaa 16.8.2010 mennessä sähköpostilla: ilkka.iivari@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai postitse osoitteella: Kanta-Hämeen poliisilaitos, komisario Ilkka Iivari, PL 82, 13101 Hämeenlinna.

Lähteet: YLE Häme