Asuntomessuilla etsitään rock-aarteita

Meneillään olevat Kuopion asuntomessut ja ensi viikonloppuna järjestettävä Kuopio Rockcock -festivaali tekevät yhteistyötä aarteenetsinnän merkeissä. Messualueelle on piilotettu rock-aiheisia aarteita, joita kävijät voivat etsiä.

asuntomessut
Kuopio RockCock Väinölänniemellä
Rokkikansaa Kuopion Väinölänniemellä Kuopio Rockissa 2009.YLE / Toni Pitkänen

Maanantaina tapahtuva aarteenetsintä alkaa messualueen tapahtumalavalta, jossa kuopiolaiset industrial metal -yhtye Turmion Kätilöiden jäsenet Hannu Voutilainen ja Petja Turunen kertovat rokkarin elämästä ja jakavat nimikirjoituksia.

Erikoinen yhteistyökuvio selittyy muun muassa sillä, että nuoret ja nuoret parit ovat asuntomessujen tärkeä kohderyhmä.

- Nuoret ovat olleet vahvasti mukana myös monien asuntomessukotien suunnittelussa. Asuntomessujen historian ensimmäistä kertaa olemme mukana myös sosiaalisessa mediassa, kertoo asuntomessujen markkinointi- ja viestintäjohtaja Nina Hyyppä.

Yhteistyö toimii tietenkin myös toisin päin. Ensi viikonlopun rock-vieraat voivat etsiä Väinölänniemen festivaalialueelta asuntomessuaiheisia aarteita.

Kuopio Rockcock järjestetään 30.-31.2010 Väinölänniemellä. Esiintymässä ovat muun muassa saksalainen The Baseballs ja ruotsalainen Hardcore Superstar sekä lukuisia kotimaisia huippuartisteja Ismo Alangosta PMMP:hen.

Lähteet: YLE Savo