1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Pihtipudas

Kuolonkolari Pihtiputaalla

4-tiellä Pihtiputaalla sattui aamupäivällä kolmen auton kolarin takia. Onnettomuudessa menehtyi yksi henkilö ja yksi loukkaantui vakavasti. Onnettomuus hidasti liikennettä useiden tuntien ajan.

Pihtiputaalla Elämäjärven kohdalla nelostien ja Haapajärventien risteyksessä Haaskanperän alueella tapahtui aamupäivällä kello 10 aikoihin kolmen auton liikenneonnettomuus. Kahden henkilöauton ja yhden maastoauton kolarissa oli osallisena neljä henkilöä, joista yksi menehtyi ja yksi loukkaantui vakavasti. Kaksi henkilöä loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Poliisin mukaan onnettomuudessa osallisina oli kaksi suomalaisten kuljettamaa ajoneuvoa, joissa molemmissa oli kuljettaja ollut yksin. Heistä etelän suunnasta tulleen ajoneuvon miespuolinen kuljettaja kuoli ja pohjoisen suunnasta tulleen ajoneuvon kuljettaja loukkaantui. Kolarissa oli osapuolena myös venäläinen ajoneuvo, jossa oli kaksi henkilöä. He eivät loukkaantuneet.

Poliisi tekee paikalla teknistä tutkintaa ja tapahtuneesta on annettu tieto tutkijalautakunnalle. Onnettomuuden syystä ja sen yksityiskohdista ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa.

Onnettomuuspaikka on saatu raivattua ja liikenne sujuu taas.