Chelsea Clinton sai pankkiirinsa

Yhdysvaltain ex-presidentti Bill Clintonin ja ulkoministeri Hillary Clintonin tytär Chelsea on mennyt naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa. Juhlassa oli mittavat turvatoimet hääparin ja heidän monien kuuluisien vieraidensa turvaksi.

Ulkomaat
Marc Mezvinsky  vasemmalla, Chelsea Clinton oikealla. Chelsea hymyilee vieraille valkoinen morsiuskimppu vasemmassa kädessään.
Chelsea Clinton meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Marc Mezvinskyn kanssa.EPA / Barbara Kinney

Clintonien ainoan lapsen Chelsean ja hänen aviomiehensä pankkiiri Marc Mezvinskyn häiden järjestelyistä tihkui etukäteistietoa varsin vähän. Häät järjestettiin pienessä Rhinebeckin kaupungissa New Yorkin osavaltiossa.

Häävieraita oli kutsuttu viitisensataa, joista monet varsin kuuluisia. Juhlijoiden joukossa kuuluu olleen muun muassa elokuvamoguli Steven Spielberg, muotisuunnittelija Vera Wang ja entinen ulkoministeri Madeleine Albright.

Pieneen Rhinebeckin kylään saapui paljon myös "kutsumattomia" häävieraita, jotka toivoivat näkevänsä vilauksen itse hääparista tai heidän tunnetuista vieraistaan.

- On harmi, ettei häitä voi seurata televisiosta. Tämä olisi pitänyt televisioida, kuten prinsessa Dianan häät, kertoi eräs paikalla ollut hääturisti.

Lähteet: AFP