Teinitähti Justin Bieber julkaisee elämäkerran

Teinisensaatio Justin Bieber kirjoittaa elämäkerran. 16-vuotias poptähti on tehnyt asiasta sopimuksen yhden Yhdysvaltain suurimman kustantamon kanssa. Teos ilmestyy lokakuussa.

viihde

Kirjassa Bieber aikoo kertoa lapsuudestaan sekä nopeasta nousustaan huikean suosituksi pop- ja R&B-laulajaksi. Elämänkerran nimessä on teemaan sopivaa dramatiikkaa: kustantaja HarperCollinsin mukaan teoksen nimeksi tulee Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story.

Muistelmien on tarkoitus ilmestyä Yhdysvalloissa lokakuussa. Teoksen luvataan sisältävän myös runsaasti aiemmin julkaisematonta kuvamateriaalia 16-vuotiaasta sydäntenmurskaajasta.

Kanadalaissyntyinen Bieber nousi julkisuuteen videopalvelu YouTuben kautta, jonne hän oli ladannut videoita esiintymisistään. Bieber solmi levytyssopimuksen 13-vuotiaana ja hänen esikoisalbuminsa nousi heti muun muassa Yhdysvaltain, Australian, Kanadan, Espanjan ja Britannian listakärkeen.

Justin Bieberin kappale Baby on YouTuben kaikkien aikojen suosituin musiikkivideo - sitä on katsottu videopalvelusta yli 250 miljoonaa kertaa.

Lähteet: Reuters, YLE Uutiset