Iggy Pop haluaa Bob Hope -imitaattorin takahuoneeseen

Tähtiartistien raiderit eli konsertin järjestäjille lähetettävät toivomuslistat ovat usein varsin mielenkiintoisia. Porin Sonisphereen saapuva veteraanirokkari Iggy Pop on laatinut oman raiderinsa kieli vahvasti poskessa.

viihde
Iggy Pop
Iggy Pop liukuu jo kohti PoriaEMI

Nettisivusto The Smoking Gun on koonnut mittavan listan artistiraidereita sivuilleen. Sivuston mukaan yksi kaikkein hauskimmista on Porin Sonisphere-festareilla sunnuntaina esiintyvän elävän legendan Iggy Popin ja bändinsä Stoogesin vaatimuslista.

Vahvistimien, valojen, turvallisuusjärjestelyjen ja takahuonetarjoilujen vaatimukset käsittävä 18-sivuinen raideri on ryyditetty hulvattomilla kommenteilla ja perusteilla sekä tietysti omalaatuisilla toiveilla.

Bob Hopea ja parsakaalia

Varsin tavanomaisten mineeralivesien ja Bordeaux-viinien oheen Iggy Pop haluaa myös viihdykettä. Sen vuoksi raiderissa vaaditaankin Bob Hope -imitaattoria paikalle. Siis jotakuta, joka on pukeutunut Bob Hopeksi ja laukoo vitsejä Bing Crosbysta, golfista ja Hollywoodista.

Muutoin takahuonetarjoilun listasta ei löydy merkkejä diivailusta, jos sellaiseksi ei lasketa toivetta pukuhuoneen miljööstä. Iggy ei nimittäin halua tyypillistä rocktähden takahuonetta vaan siinä pitäisi olla mukana hiukan taiteellista otetta.

Entäpä sitten Iggyn bändi, The Stooges? Ihan perussetti juomia ja sen lisäksi parsa- tai kukkakaalia. Aivan niin, mutta heitettynä suoraan jäteastiaan, koska bändi piip vihaa niitä.

Lähteet: YLE Satakunta